Ζαμανφουτισμός

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην κοινωνική ψυχολογία των ομάδων, η κοινωνική οκνηρία είναι το φαινόμενο κατά το οποίo, τα άτομα καταβάλουν λιγότερη προσπάθεια για την επίτευξη ενός στόχου όταν δουλεύουν σε κοινωνικές ομάδες,
από όση καταβάλουν όταν δουλεύουν μόνοι τους.
Είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που κάνουν τις κοινωνίες λιγότερο αποδοτικές σε σχέση με την εργασία που καταβάλουν τα μέλη τους ως άτομα  https://el.wikipedia.org/wiki/Κοινωνική_οκνηρία

Η Κοινότητα Κατούνας

Ευχαριστεί τον κάτοικο ή τους κατοίκους που δεν διαβάζουν και δεν ακούν τις ενημερώσεις όσον άφορά τα ογκώδη αντικείμενα ( ήμερα αποκομιδής , τύπος ογκωδών )

Ευχαριστεί αυτόν που θεωρεί, ότι δεν κατέχει την παραμικρή κοινωνική ευθύνη, αντίθετα όλος ο μηχανισμός πρέπει να  εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο αυτόν !

Ευχαριστεί αυτόν που εναποθέτει κρυφά τα ογκώδη που γίνονται επικίνδυνα στην διέλευση ποδηλάτων, πεζών ,
και δίκυκλων βάζοντας σε κίνδυνο τα ίδια τους τα παιδιά !

        Ευχαριστεί αυτόν που θεωρεί ότι με την δικιά του ογκώδη παρέμβαση ομορφαίνει το περιβάλλον !

   Ευχαριστεί αυτόν που ανατρέπει τους φυσικούς νόμους, πιστεύοντας ότι τα κλαδιά ή τα σύρματα, ή τα μπάζα, όταν μεταφερθούν στην χωματερή προκαλούν λιγότερη περιβαλλοντολογική μόλυνση !

Ευχαριστεί όλους αυτούς που ποτέ δεν είδαν ,δεν άκουσαν , ή δεν αντιλήφθηκαν ποτέ τίποτα !

Ευχαριστεί όλους αυτούς, που στις δημόσιες τοποθετήσεις τους κατηγορούν την υπηρεσία καθαριότητας με τέτοιο τρόπο, ωσάν οι άνθρωποι που εργάζονται σ΄ αυτήν,  να ανήκουν στην τάξη των δουλοπάροικων !

Ευχαριστεί όλους αυτούς, που θεωρούν ότι το σπίτι ή το χωράφι τους στην άκρη του χωριού, πληροί προδιαγραφές Κολωνακίου και όλο το υπόλοιπο σύμπαν  χωματερή !

Ευχαριστεί όλους αυτούς που θεωρούν ότι ο πελάτης στο κατάλυμα τους ή στο κατάστημα τους, δεν θα περάσει από το σημείο , αλλά  θα  με μεταφερθεί με τηλεμεταφορά !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *